FooDelivery

Food delivery and take out solution for restaurants

Ce este FooDelivery

FooDelivery este o soluție on-line completă pentru restaurante și bistro-uri. Platforma se adresează celor ce doresc să implementeze sau să îmbunătățească serviciile de livrare sau preluare din locație. De ce ar trebui să ai și tu FooDelivery?

Iată câteva avantaje:

Acceptă comenzile în timp real

Acceptă sau respinge comenzi în timp real cu ajutorul aplicației de Windows sau Mac, instalată în locație și trimite clientului timpul de livrare sau preluare, în funcție de volumul comenzilor din bucătărie și/sau distanța de livrare. Timpii de livrare / preluare din locație se setează manual în aplicație.

Clienții vor putea selecta dacă doresc să ridice comanda din restaurant. Adresa restaurantului va apărea și pe pagina de finalizare a comenzii.

Printează automat comenzile

FooDelivery îți propune un software ușor și simplu de imprimare a comenzii.

Comenzile acceptate în sistem pot fi printate automat pe orice tip de imprimantă termică.

De asemenea, aplicația emite un semnal sonor la fiecare comandă primită pentru a atenționa personalul restaurantului. În acest fel, poți fi sigur că toate comenzile online au fost preluate.

Delimitează zonele de livrare

FooDelivery permite delimitarea exactă a zonei de livrare cu ajutorul Google maps. Calculul poate fi realizat în funcție de: distanță (km), poligon (trasarea zonei pe harta) sau coduri poștale. Câmpul de adresă (de la finalizarea comenzii) livrează sugestii automate, utilizând API-ul Google Maps.

Ai zone multiple de livrare și dorești ca tarifele de livrare și comanda minimă să fie personalizate? FooDelivery îți permite acest lucru.

Setați orele de livrare

Pornește și oprește comenzile online în funcție de programul restaurantului! Poți seta orele de livrare / preluare pentru fiecare zi a săptămânii, chiar și cu pauze.

Poți restricționa clienții la plasarea comenzilor doar în intervalul de funcționare a locației tale.

Activează sau dezactivează produse

Se întâmplă să rămâi fără ingredientele necesare preparării unui produs din meniul restaurantului, dar știi că acestea vor ajunge în câteva ore. Ce faci în acest caz? FooDelivery permite, prin aplicația instalată, să activeze sau să dezactiveze produsele din site doar cu un singur click.

Locații multiple

Aveți mai multe locații? Unde ajunge comanda clientului?

Funcția Multistore va trimite automat comanda către cel mai apropiat restaurant de adresa clientului (selectarea manuală este de asemenea disponibilă). Astfel, livrarea va pleca din cel mai apropiat punct de client.

Pentru comenzile cu preluare din locație, clientul va fi trimis de asemenea către locația cea mai apropiată.

Ajutorul de ospătar

Câștigi timp și îmbunătățești măsurile de siguranță din restaurantul tău. Cum? Implementează meniul digital-interactiv în restaurantul tău!

Cum funcționează?

Clientul accesează meniul digital prin intermediul unui QR code și plasează comanda online în funcție de numărul mesei la care se află. Comanda este trimisă instant în aplicație și implicit către imprimanta termică amplasată în bucătărie/bar (dacă comanda este acceptată), astfel încât personalul care preia comenzile are acces imediat la comanda clientului. Pe bonul de comandă se va afișa și numărul mesei.

Sistemul te ajută să câștigi timp și permite personalului să execute alte task-uri.

Alte funcții

FooDelivery îți poate ușura și mai mult task-urile ce țin de procesarea comenzilor. Un exemplu este integrarea cu programul de gestiune Grand Chef. Comenzile online vor intra automat în program, fără alte acțiuni manuale suplimentare.

Acest lucru înseamnă mai puțin timp pierdut și mai puține bătăi de cap.

Implementări FooDelivery
  • Fire Ribs
  • Rotiseria YES
  • Cinema Bistro
  • Red Cube
  • Restaurant Diesel
  • Mr Yu
  • Cebuun